21 Δεκ 2010

Δυσαρεστα νεα απο την αρχη της προσπαθειας μου !!!!!!!

Φιλες και φίλοι του blog εχω να ανακοινωσω κατι πολυ δυσαρεστο για μενα προσωπικα !!!! Την στιγμη που ειπα οτι φτανω στο τελος μιας μεγαλης και κουραστικης προσπαθειας που ειναι προϋποθεση για τον καλλιεργητη τρουφας χτυπησε σαν κεραυνος εν αιθρια η κακομοιρια και κυριως η κτηνωδια καποιων υπανθρωπων !!!! Ο κεραυνος ειχε την μορφη της ΦΟΛΑΣ !!!! Η Ηρα μου, το υπεροχο και παιχνιδιαρικο Λαμπραντορ Ρητριβερ, 18 μηνων, μας αφησε στην κακομοιρια μας και πηγε μακρια μας !!!! Πολυ μακρια απο τα κτηνοι αυτου του κοσμου που (θελουν) να ονομαζονται ανθρωποι ....... τρομαρα μας !!!!! Ειχαμε φτασει σχεδον στο τελος της εκπαιδευσης για την αναζητηση τρουφας !!!! Πριν ομως προλαβει να ξεδιπλωσει ολα της τα προσοντα την δηλητηριασαν καποια φρικια αμορφωτα απολιτιστα και ποταπα !!! Το περιστατικο εγινε στο μεγαλο παρκιγκ που κατασκευαστηκε στην Εγνατια οδο στο ρευμα απο Καβαλα προς Θεσ/νίκη μετα τον κομβο της Μουσθενης (πριν τον κομβο του Οφρινιου). Για πολλους μπορει να ηταν ενα ακομα "φολιασμενο" σκυλι, για μενα ομως ηταν μελος της οικογενειας μου, ηταν το μικρο μας κοριτσακι, ολο ναζι και τσαχπινια, ολο κεφι και σκερτσο! 




 Στην αδισωπητη, τωρα, ροη της καθημερινοτητας, αυτο πρακτικα σημαινει ενα απλο πραγμα !!! 'Η μαλλον πεστε μου εσεις, τι θα γινοταν, αν ενας νεος αγροτης, στην περιπτωση μας, ειχε αγορασει ενα μεγαλο πανακριβο αγροτικο μηχανημα (αδοκιμο παραδειγμα αλλα ετσι ειναι αντιστοιχα) και ενω εφτασε η ωρα να το χρησημοποιησει,, στα χωραφια του, στο επακρο, μετα απο κουραστικη και πολυεξοδη προσπαθεια εκμαθησης στον χειρισμο του, του το καταστρεφει καποιος τρελος !!!! Φτου κι απ' την αρχη λοιπον !!!!! Χωρις να λαβουνε υπ' οψη τον συναισθηματικο παραγοντα της περιπτωσης μου !!! Αυτο λοιπον σημαινει νεο κουταβι - εκπαιδευση απο το μηδεν - συναισθηματικο δεσιμο - παλι εξοδα - κουραση - παλι αγωνια μην βρεθει αλλο φρικιο !!!!!
Για τρουφα αγρια λοιπον θα τα ξαναπουμε μετα απο εναμιση με δυο χρονια αν ολα πανε καλα !!! Και ελπιζω αλλα και πιστευω οτι θα πανε ολα καλα !!! Υπαρχη η σχετικη εμπειρια !!!!
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου