4 Δεκ 2012

"Κυνήγι" άγριας τρούφας στην Αθήνα.

     Σε συνδυασμό με το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για το κυνήγι της τρούφας, την ενημέρωση επί του προϊόντος και φυσικά τη γευστική δοκιμή και εξοικείωση με αυτό, γίνεται μία προσπάθεια συντονισμού ομάδων περιήγησης και συλλογής τρουφών ανά την Ελλάδα. Πρόσφατα εξορύχθηκε, καταγράφηκε και πιστοποιήθηκε άγρια τρούφα στους νομούς Αττικής και Βοιωτίας. Έτσι είμαστε πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουμε "κυνήγι" ανεύρεσης τρούφας σε απόσταση μόνο μερικών χιλιομέτρων από την Αθήνα.

   Η πρότασή μας συνίσταται στη διοργάνωση προγραμματισμένων εξορμήσεων κατόπιν συγκρότησης και πλήρωσης μικρής ομάδας ενδιαφερομένων που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η εκδρομή περιλαμβάνει κυνήγι τρούφας στο βουνό με τα τρουφόσκυλα, ενημερωτικό σεμινάριο περί του προϊόντος, της συλλογής και καλλιέργειας αυτού και τέλος γεύμα με ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες συνταγές με τρούφα. 
   Συγκεκριμένα για την περιοχή της Αττικής διεκπεραιώνεται το ακόλουθο πρόγραμμα:
  •  Συνάντηση και γνωριμία στο εστιατόριο "Σαλματάνης" στην οδό Αγ. Τρύφωνος & Συγγρού 18, στην Κηφισιά, όπου οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία εκτενή παρουσίαση για την τρούφα.  
  •   Αναχώρηση προς ανεύρεση του πολύτιμου αυτού μανιταριού στην ευρύτερη περιοχή με πρωταγωνιστές τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά μας. 
  •   Επιστροφή στην Κηφισιά, όπου ο σεφ Μάριος Σαλματάνης μας υποδέχεται με ένα συναρπαστικό μενού με βασικό συστατικό την άγρια τρούφα που μόλις εξορύξαμε.
Επικοινωνία και δηλώσεις Συμμετοχής:
1) Τηλεφωνικά:
Παυλίνα Κλαδοπούλου  6934264242  
Αλβανός Μιχάλης           6972156279
2) Με e-mail:
info@troufaplus.gr
digenis67@hotmail.gr
sandytaip@yahoo.gr

ΠΗΓΗ: troufaplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου